عیوض در اوّلین روز زمستان سال 1344 ه .ش در شهرستان بستان آباد، آنگاه که زمین را سپیدى و پاکى برف در خود گرفته بود دیده به جهان گشود. دوران خردسالى وى در مکتب خانواده با درس عشق به اسلام سپرى شد.
او چون دیگر فرزندان این دیار در هفت سالگى تحصیل را آغاز کرد و از همان دوران کودکى تکالیف مذهبى خویش را در مساجد به انجام مى رساند. عیوض نتوانست بیشتر از کلاس اوّل راهنمائى به تحصیل مشغول شود. سپس چون دیگر محرومان و مستضعفان این جامعه از نعمت درس و مدرسه محروم گشت و در صحنه کار و تلاش حضورى فعّال یافت. فقر و نیاز خانواده، کار و تلاش فراوان مانع از حضور وى در صحنه هاى انقلابى نبود. مسجد «خاتم الانبیاءصلى الله علیه وآله وسلم» هنوز هم حضور چشمگیر این آزادمرد دلاور را نیک به یاد دارد.
او بعد از شروع جنگ تحمیلى دوره آموزش نظامى را سپرى کرد و به مدّت سه ماه همراه کاروانیان عاشق بسیجى عازم جبهه شد و از تاریخ 11/مرداد/1362 به مدّت دو ماه در سپاه «کامیاران» (در جبهه هاى کردستان) مردانه جنگید.
او از تاریخ 6/مرداد/1363 تا 6/بهمن/1363 به عنوان مربى تاکتیک در پادگان «کلیبر» به آموزش رزمندگان و بسیجیان همت گماشت و از تاریخ 7/بهمن/همان سال تا 14/تیر/1364 در آموزش نظامى «کردستان» حضورى فعّال یافت و از تاریخ 15/تیر/1364 تا 5 آبان همان سال در آموزش نظامى لشکر 31 عاشورا به خدمت ادامه داد و در عملیات «والفجر 8» با شور و اشتیاق شرکت نمود و در تاریخ 21/دى/1365 در عملیات «کربلاى 5» در «پاسگاه زید» جاویدالاثر گشت و به دیدار حق شتافت، او چون دیگر سپیدجامگان سبزباور دشت خون طریق حق را عاشقانه یافت و آگاهانه قدم در راهى گذارد که اوّل و آخرش لقاءاللَّه بود و بس.